Stiinta & Tehnologie

#htc #desire #android #japonia

HTC Desire se lanseaza in Japonia

Desi nu exista prea multi producatori de telefoane mobile care sa "vanda bine" pe piata nipona, cei de la HTC isi incearca norocul lansand in Tara Soarelui Rasare smartphone-ul HCT Desire .

Telefonul mobil care a fost prezentat oficial in luna februarie in cadrul Mobile World Congress 2010 se va lansa in Japonia prin operatorul de telefonie mobila SoftBank.

Specificatii tehnice


HTC Desire dispune de un display AMOLED de 3,7 inch care afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie de 480 x 800  pixeli. Modelul foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz si este capabil sa ruleze Adobe Flash 10.1. La fel ca HTC Legend, model care a fost prezentat impreuna cu HTC Desire, terminalul dispune de un joystick optic. Spre deosebire de multe terminale ale producatorului, HTC Desire dispune de tehnologia Dolby Mobile asemenea unor modele LG. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara conectivitatea ridicata sau camera foto de 5 MP care poate face capturi video in format HD (high-definition).

HTC Desire s-a lansat impreuna cu o noua versiune a aplicatiei HTC Sense si este in continuare axat pe imbunatatirea interactiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream, o noua aplicatie care este lansata si sub forma unui widget, organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari.

Alte detalii

Modelul pentru Japonia va rula sistemul de operare Android 2.1 si va functiona in retelele WCDMA. Tot pentru aceasta tara HTC Desire se va lansa doar in versiunea cu carcasa maro, nu si cea neagra sau alba.

Smarphone-ul s-a lansat deja in unele piete din Europa ca Germania si Marea Britanie. Din pacate nici in prezent nu se stie cand terminalul va ajunge oficial si in Romania si care vor fi variantele de culoare in care va putea fi achizitionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea