Stiinta & Tehnologie

#smartphone #htc desire c #smartphone htc

HTC Desire C: specificatii modeste cu Android 4

HTC lanseaza un nou smartphone din seria Desire, cunoscut pana acum sub numele de HTC Golf. HTC Desire C are un design inspirat de HTC One X, insa specificatiile acestuia sunt mai modeste si se apropie mai mult de HTC One V.

Noul smartphone HTC ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfata Sense 4.0, dar HTC Desire C nu impresioneaza prin specificatii, deoarece compania taiwaneza planuieste sa-l vanda la un pret mai mic de 200 Euro.

HTC Desire C va avea un ecran de 3,5 inci cu o rezolutie de 480x320 si un procesor cu un singur nucleu la 600MHz, scrie Tech2.in.com. Smartphone-ul din seria HTC Desire include memorie RAM de 512MB si spatiu de stocare de 4GB, ce poate fi extins prin card microSD.

Camera lui HTC Desire C va fi de numai 5MP, iar detaliile despre camera frontala nu au fost facute deocamdata publice. Data de lansare nu este deocamdata confirmata oficial, dar odata cu aparitia primei poze, HTC nu va intarzia probabil prea mult.

Sursa foto : GSMArena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea