Stiinta & Tehnologie

#htc ace #desire hd #android

HTC Ace este de fapt telefonul Desire HD

Daca pe de-o parte exista versiunile "mini" ale unor telefoane mobile, adica variante simplificate si mai mici in dimensiuni fata de modelele originale, de cealalta parte avem versiunile HD, adica terminale mult mai performante decat telefoanele din care se inspira.

Este si cazul unui nou model HTC care poarta numele de cod Ace. Cele mai recente informatii despre el indica faptul ca modelul va primi numele final de HTC Desire HD. Compania taiwaneza a lansat deja pe piata varianta Desire , terminal care a fost prezentat in luna februarie impreuna cu urmasul lui Hero, HTC Legend .

Odata cu informatia despre numele real al telefonului au fost dezvaluite si specificatiile tehnice ale noului terminal. Prin urmare, HTC Desire HD va dispune de un ecran sensibil la atingere cu o diagonala de 4,3 inch cu rezolutie de 480 x 800 pixeli. Totusi, inca nu se stie daca modelul va avea ecran AMOLED sau SCLCD.

Printre specificatiile tehnice ale terminalului se numara si procesorul de 1 Ghz Qualcomm Snapdragon, o camera foto de 8 MP care va putea face capturi video in format HD la 720p si sistemul de operare android 2.2 froyo care va avea suport pentru Flash 10.

Ca si in cazul lui HTC Legend si varianta Desire HD va avea o carcasa din aluminiu dintr-o singura bucata. Modelul va avea o memorie interna de 4 GB si e posibil sa suporte upgrade cu inca 32 GB. HTC Desire HD va dispune de suport pentru playback video in format XviD si va putea fi folosit drept e-book. In prezent, data lansarii si pretul modelului nu sunt cunoscute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea