Stiinta & Tehnologie

#masini #honda #recheama in servici

Honda recheama in service aproape un milion de masini

Producatorul nipon Honda va rechema in service aproximativ un milion de autoturisme din intreaga lume.

Reuters relateaza ca este vorba destre 26.000 de exemplare din modelul hibrid CR-Z si 936.000 de masini Honda Fit. Constructorii de la Honda au descoperit o serie de nereguli in functionarea butonului de actionare a geamurilor electrice.

Un reprezentant Honda a precizat ca pana acum au fost raportate 9 cazuri, in care masinile au luat foc, din cauza acestor probleme, in Japonia si China. Doi oameni au suferit arsuri usoare, dupa ce au atins butoanele supraincalzite.

Problemele celor de la Honda au aparut la scurt timp dupa ce si BMW a rechemat in service 120.000 de masini din cauza unei defectiuni electrice la sistemul de filtrare a motorinei.

Defectiunea, detectata de BMW in timpul unor teste interne, ar putea permite ca filtrul diesel de la modelele serie 1 si serie 5 sa functioneze chiar daca motorul a fost oprit. In cazuri extreme, aceasta defectiune ar putea duce la producerea unui incendiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea