Stiinta & Tehnologie

#masini #portiera honda cv-r #honda cv-r 2012

Honda CV-R 2012 are probleme cu inchiderea portierelor

Honda a rechemat in service un numar mare de SUV-uri Honda CV-R 2012 si de berline Acura ILX 2013 datorita unei probleme cu inchiderea portierelor frontale.

Situatia a fost creata de un cablu defect, care poate afecta siguranta portierei. Portierele frontale ale Honda CV-R 2012 si Acura ILX 2013 pot intampina probleme la deschidere si inchidere si se pot chiar deschide singure.

Problema afecteaza peste 166.000 de automobile Honda CV-R 2012 si aproximativ 6.200 de unitati ale modelului Acura ILX 2013, potrivit AutoWeek.com.

Chiar daca problema cu portierele Honda CV-R si Acura ILX a fost depistata deja, Honda va anunta individual cumparatorii abia la mijlocul lunii august. Producatorul auto japonez va oferi atunci si toate detaliile pentru identificarea automobilelor afectate, pe baza seriilor unice, ce vor fi publicate pe site-ul Recalls.Honda.com.

Foto: CNET.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea