Stiinta & Tehnologie

#2009 #facelift #honda civic #prezentare

Honda Civic beneficiaza de un facelift

Honda este una dintre masini din lume iar producatorul doreste sa-si pastreze aceasta pozitie si pe viitor prin lansarea unui facelift a acestul model si sa reuseasca sa aduca modificari importante atat exteriorului cat si interiorului.

“Modelul Civic dispune de cea mai variata gama de motorizari de la traditionalele motoare pe benzina, motoarele de inalta performanta si pana la motoare hibride sau pe gaz”, afirma Dick Colliver, vicepresedintele la America Honda Motors.

Galerie foto cu Honda Civic facelift

“Design-ul exterior prezinta numeroase imbunatatiri si dispozitive de ultima generatie menite sa intareasca pozitia ocupata de Civic ca una dintre cele mai bine vandute modele din lume, pe o piata pe care modelele de clasa mica predomina in preferintele cumparatorilor”, a mai afirmat acesta.

Exteriorul prezinta modificari stilistice insa pastreaza vechea tema a modelului intacta. Bara din fata a fost redesenata pentru a putea fi dotata cu noi guri de aerisire pe laterala. Atat farurile cat si stopurile au fost imbunatatite si dispun de indicatopare de semnalizare clare. Modelele Ex, Ex-L precum si Civic Si dispune acum de noi jenti din aliaj usor in timp ce modelul Si primeste si un set de proiectoare de ceata.

La interior observam cateva mici modificari, pe langa micile modificari ale pachetului de baza prin adaugarea unor noi echipamente. Motorizarile cat si transmisia au fost nemodificate pentru noul model Civic. Afirmatia reprezentantului de la Honda referitoare la folosirea aceleiasi game de motorizare ca si pana acum a fost “Nu trebuie sa repari ceva ce merge bine”.

Mai multe detalii despre Civic nu au fost oferite inca de cei de la Honda.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea