Stiinta & Tehnologie

HAT Romania lanseaza Samsung U900 Soul

Daca peste granita Samsung U900 Soul s-a lansat de ceva vreme, la noi la romani lucrurile nu se misca cu asa zor. Dar dilema nu este asa mare, pentru ca HAT Romania s-a ingrijit de aceasta problema.

Daca pana acum ai tanjit dupa aceasta jucarie, nu mai este cazul pentru ca "minunea" s-a intamplat si iata ca Samsung U900 Soul a ajuns is pe meleagurile noastre.

Familia Ultra Edition

Terminalul face parte din seria "Ultra Edition" a celor de la Samsung si este un slider high-end cu dimensiuni reduse, mai precis 105 x 49,5 x 12,9 mm.

Cei de la Samsung spun despre el ca "imbina intr-un mod unic arta designului cu inovatiile tehnologiei, interfata adaptabila si rafinamentul functiilor unice, fiind prima optiune a consumatorilor premium, cu gust si atitudine."

Sub carcasa metalica gasim o camera foto de 5 megapixeli care permite inregistrari QVGA si are stabilizator de imagine , plus un flash Power LED. Totodata, camera foto pe care o are Samsung Soul dispune de tehnologia de optimizare WDR, adica posibilitatea obtinerii claritatii detaliilor in conditii de iluminare slaba.

Bang&Olufesen au facut treaba

Compania Bang&Olufesen si-a bagat "coada" si pentru modelul acestui player muzical, mai ales ca acesta are incorporata tehnologiei ICEpower ( Bang&Olufsen ICEpower) si posibilitatea de a naviga prin music library. Terminalul poate reda formatele MP3, AAC, AAC+, AAC+e si WMA si este prevazut cu radio FM cu RDS.

La capitolul conectivitate Samsung U900 Soul reuseste sa aduca performantele HSDPA-ului, adica 7,2 Mbps, oferind posibilitatea userului de a accesa serviciile si Google Search.

Ti-a trezit interesul? Daca raspunsul este da, telefonul este disponibil la noi prin HAT Romania si costa in jur de 1800 RON.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea