Stiinta & Tehnologie

HAT aduce Samsung U800 Soulb si Samsung D780 in Romania

HAT Group Romania a anuntat ca modele Samsung Soulb si Samsung D780 sunt acum disponibile pe piata autohtona.

Samsung Soulb este versiunea candybar a terminalului Samsung U900 Soul, iar D780 este un telefonul cu doua sloturi de cartele SIM.

Despre Samsung Soulb

Terminalul masoara 111 x 46 x 9,9 mm, cantareste 89,2 grame, si are carcasa metalizata. In mod normal, SoulB vine in mai multe culori: gri(Soul Grey), argintiu (Platinum Silver), negru metalizat (Metallic Black), roz (Soul Pink) si violet (Amethyst Violet).

Telefonul este Tri-Band (900, 1800, 1900MHz), are un ecran de 2 inchi cu rezolutie QVGA, si 16 milioane de culori, plus memorie interna de 1 GB. SoulB are slot pentru card microSD si dispune de camera foto de 3 megapixeli cu flash LED.

Nu ii lipseste nici player-ul muzical care suporta formate MPR, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA si RA, radio-ul FM cu RDS, iar la capitolul de conectivitate Soulb poate HSDPA si Bluetooth-ul 2.0 pentru transfer de date .

Detalii despre Samsung D780

Acest model masoara 115 x 49,6 x 15,7 mm si cantareste 108,5 grame. Ca si SoulB, D780 este tot un candybar care are carcasa metalica. Este disponibil in trei culori argintiu inchis (Dark Silver), argintiu deschis (Mirror Silver) si auriu (Gold).

D780 are memodie interna de 32 MB si slot microSD pentru marirea spatiului de stocare pana la 2 GB. Cel mai important lucru este faptul ca telefonul suporta doua cartele SIM.

Telefonului este echipat cu camera foto care este de 2 megapixeli fara flash si autofocus, are player muzical cu suport de formate MP3 si AAC+ si conectivitate GPRS, EDGE si Bluetooth.

Samsung D780 Dual SIM este de 700 RON, iar Samsung U800 SoulB costa 900 RON.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea