Stiinta & Tehnologie

# Porsche Panamera & Sport Turismo #gts

GTS, atletism in stil Porsche Panamera & Sport Turismo

Extra-sportivitatea GTS a ajuns si in gama Panamera & Sport Turismo. Lux, dinamism si un strop de versatilitate in cazul Panamera ST. Acestea sunt coordonatele principale ale noiilor versiuni cu valente „atletice”.

Porsche avea deja in gama versiuni GTS pentru 718 Cayman si Boxster, dar si seria 911. Astfel, adaugarea sa pe Panamera si Panamera Sport Turismo este cat se poate de logica. Detaliile tehnice nu sunt greu de intuit. Avem V8 twin-turbo de 4 litri si 460 CP / 620 Nm, un sasiu extra-dinamic, precum si elemente de design si echipamente unice. Dar sa le luam pe rand.

Primul la apel este propulsorul V8 cu filtru de particule, care ofera un plus de 20 CP si 100 Nm fata de predecesor. Astfel, Panamera GTS si GTS Sport Turismo vor accelera la 100 km/h in doar 4,1 secunde. Pachetul „Sport Chrono” este standard, iar viteza maxima va fi de 292 / 289 km/h. Din ecuatie nu lipsesc nici tractiunea integrala, transmisia fiind realizata cu ajutorul cutiei automate cu dublu ambreiaj PDK, cu opt trepte.

Continuarea articolului o poti citi pe autovibes.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea