Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil de lux #avantgarde skeleton #swiss skeleton #gresso

Gresso lanseaza colectia Avantgarde Skeleton

Rusii de la Gresso au lansat o noua colectie de telefoane mobile.

avantgarde skeleton contine terminale unicat in editie limitata.

Specificatii tehnice

Asemenea terminalelor de la Bellperre si cele din colectia Gresso ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.0. Telefoanele mai suporta si conectivitate Bluetooth, dar numai versiunea 1.2, USB si microUSB.

Terminalele au ecran cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli confectionat din cristale de safir pentru a nu se zgaria. Nu le lipseste nici camera foto de 2 megapixeli si player-ul muzical.

Colectia vine cu suport pentru mesaje SMS, MMS si e-mail. Conectivitatea la internet nu este mare, utilizatorul dispunand numai de GPRS si de broswer-ul WAP 2.0.

materiale de constructie

Editia Avantgarde Skeleton contine doar 15 telefoane mobile si fiecare telefon are o serie si un design propriu. Inspiratia vine de la ceasurile Swiss Skeleton , iar panoul dorsal este transparent si confectionat si el din cristale de safir de 42 de karate.

Carcasa terminalului este din titan care la randul lui este acoperit cu un strat de ceramica, aceste materiale fiind cunoscute pentru duritatea lor. Tastele terminalelor sunt confectionate din aceelasi otel din care sunt fabricate si navele de lupta aeriene.

Un telefon din colectia Avantgarde Skeleton costa 5000 de dolari americani si poate fi achizitionat numai prin compania rusa Gresso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea