Stiinta & Tehnologie

#dutata de viata #smartphone #telefon dual sim

Greseli pe care sa nu le mai faci niciodata! Scurteaza viata telefonului tau

Cu siguranta iti doresti ca telefonul tau sa reziste cat mai mult timp. Tocmai de aceea este improtant sa ai grija de el si sa nu faci aceste greseli colosale care ii scurteaza durata de viata.

1. Iti incarci telefonul toata noaptea. Multe persoane isi lasa telefonul la incarcat peste noapte. Acest obicei nu este deloc bun pentru telefonul tau. Daca faci acest lucru cel putin o data pe luna trebuie sa stii ca puterea bateriei va scadea considerabil si vei ajunge sa il incarci tot mai des.

2. Tii telefonul pe vibratii si la luminozitate mare. Daca obisnuiesti sa tii foarte des sau mereu telefonul pe vibratii si/sau sa ai luminozitatea mare la ecran, telefonul tau se va strica mai rapid.

Fiecare vibratie scade din nivelul bateriei. Luminozitatea, la fel, consuma o mare parte a bateriei. Prin urmare bateria se va termina mai rapid si telefonul va avea nevoie de mai multe incarcari ceea ce duce la scaderea duratei de viata a bateriei. 

3. Tii telefonul in zone prafuite sau cu umiditate mare. Chiar daca ai un telefon rezistent la apa si praf, expunerea deasa la aceste medii nu ii face deloc bine.  Chiar daca ai un telefon rezistent la apa, este important sa stii ca in timp, acesta rezistenta (care este data de un adeziv special) se pierde. Adezivul se uzeaza in timp si va face ca telefonul sa nu mai fie rezistent.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea