Stiinta & Tehnologie

#android #aplicatii android #google play

Google reduce numarul de reclame in aplicatiile Android gratuite

Google implementeaza noi reguli cu privire la reclamele din aplicatiile Android gratuit, descarcate din Google Play. Reclamele nu mai pot aparea ca notificari, alerte, icoane sau scurtaturi pe telefonul sau tableta Android.

Excesul de reclame care pot chiar impiedica complet utilizatorul sa se bucure de functionalitatea aplicatiilor gratuite Android a fost recunoscut de Google, iar noile reguli din Google Play afecteaza reclamele cele mai insistente.

Reclamele sub forma de notificari sau alerte au fost interzise in aplicatiile Android din Google Play. Aplicatiile nu mai pot deghiza reclame nici in scurtaturi sau icoane odata cu noile reguli Google.

In plus, aplicatiile din Google Play nu mai au voie sa faca schimbari ale setarilor telefonului fara informarea si acordul utilizatorului, iar utilizatorul de tablete sau smartphone-uri Android trebuie sa aiba la dispozitie o modalitate de a renunta la schimbarile facute.

Sursa foto: Airpush.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea