Stiinta & Tehnologie

#google #voucher #aplicatii android #google play

Google Play pregateste introducerea de vouchere cadou pentru aplicatii Android

Google pregateste un update important pentru magazinul sau de aplicatii Android, Google Play. In curand, va fi disponibila achizitionarea de vouchere cadou pentru aplicatiile din Google Play.

Cea mai noua versiune a aplicatiei Google Play pentru telefoanele Android include doua optiuni ascunse ce ar putea fi activate in curand.

Google Play pentru Android va oferi doua functii utile, disponibile in cele mai multe magazine online: achizitionarea de vouchere cadou si "My Wishlist", crearea unei liste de aplicatii ce pot fi descarcate mai tarziu.

Din moment ce Google a introdus deja optiunile in aplicatia mobila a Google Play, probabil ca cele doua optiuni vor putea fi folosite in curand de utilizatori.

Deocamdata nu este clar daca utilizatorii vor putea primi sau trimite vouchere cadou unor utilizatori din alta tari, spre deosebire de Apple App Store, unde cadourile pot fi doar locale.



Sursa foto: Play.google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea