Stiinta & Tehnologie

#smartphone #Google Nexus 5 #pret Google Nexus 5 #Google Play Store

Google Nexus 5 a fost lansat oficial. Vezi cat costa!

Mult asteptatul flagship Google Nexus 5 a fost lansat, ieri, la San Francisco, de compania americana impreuna cu cel mai nou sistem de operare Android KitKat 4.4. Smartphone-ul este disponibil de astazi in Google Play Store la un pret incepand cu 349 de euro.

Google Nexus 5, fabricat de LG, este primul terminal care beneficiaza de cea mai noua versiune Android, sistem de operare care tinteste sa atinga cifra de 1 miliard de utilizatori. Specificatiile lui Nexus 5 includ un display rezistent la zgarieturi, de 4.95 inchi LCD, la o rezolutie de 1080 p. Telefonul se foloseste de un procesor de 2.3 GHz cu chipset Qualcomm Snapdragon 800 si Adreno 330 GPU.

Spatiul de stocare este specific Google, fiind limitat doar la memoria interna de 16 GB sau 32 GB, intrucat Google doreste ca utilizatorii sa foloseasca spatiul de stocare de pe serverele sale daca acestia doresc mai mult. Camera foto principala beneficiaza de un sistem optic de stabilizare a imaginii si are o rezolutie de 8 megapixeli, cu blitz LED.

Potrivit GSM Arena, Nexus 5 este disponibil deocamdata in SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Italia, Australia, Japonia si Coreea. Versiunea de 1 6GB costa 349 de euro, in timp ce versiunea de 32 GB costa 400 de euro.


Sursa foto: engadget.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea