Stiinta & Tehnologie

#google #android 2.1 #android 2.0

Google lucreaza deja la Android 2.1

Chiar daca nu este un caz confirmat, s-ar putea ca cei de la Google sa lucreze deja la noua versiunea a sistemului propriu de operare pentru dispozitivele mobile, Android 2.1 .

Cel mai recent OS al companiei, versiunea 2.0 a fost anunta oficial recent, dar va fi disponibila abia de vineri 6 noiembrie 2009 .

Detalii putine

Din pacate, reprezentantii companiei nu au dat publictiatii noutatile pe care noua versiunea de Android le va aduce, dar se pare ca varianta 2.1 va imbunatati cateva erori pe care sistemul actual le prezinta. Se mai stie ca Android 2.1 se va lansa la sfarsitul lui 2009.

Totusi, informatiile la noua versiunea par adevarate, sursa fiind site-ul AndroidandMe.com care a observat prin Google Analytics ca 0,04% din traficul site-ului venea de sistemul de operare Android 2.1. Este posibil ca cei de la Google sa prezinte noul sistem pentru dezvoltatori la inceputul lunii decembrie.

Android 2.0

Printre cele mai de seama noutati ale sistemului de operare Android 2.0 sunt accesul rapid catre informatii si moduri de comunicare cu propriile contacte si interfata camerei foto , care acum vine cu o serie noua de functii.

Totodata, noua versiunea de Android vine si cu alte imbunatatiri ca, afisare mai buna a tastaturii virtuale pentru utilizare mai usoara sau un dictionar intuitiv care invata din cuvintele pe care utilizatorul le foloseste in timp ce trimite mesaje SMS si e-mail.

Totusi, un upgrade major il prezinta browser-ul web care acum are o interfata de utilizator noua, permite functii de bookmark, suport pentru focalizare double-tap si HTML5. Primul telefon mobil care va beneficia de Android 2.0 este HTC Hero care va suporta un upgrade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea