Stiinta & Tehnologie

#LG Nexus 4 #google #smartphone #smartphone google

Google a prezentat oficial LG Nexus 4, "cel mai rapid smartphone"

Google a prezentat pe blogul companiei noul LG Nexus 4, declarat cel mai rapid smartphone din lume de catre companie. LG Nexus 4 ruleaza noua versiune de Android Jelly Bean: 4.2.

Noul LG Nexus 4 are un ecran de 4,7 inci cu rezolutie 1280x768, un procesor Snapdragon S4 Pro cu patru nuclee Krait la 1,5 GHz, alaturi de memorie RAM de 2GB si GPU Adreno 320.

Smartphone-ul LG Nexus 4 are spatiu de stocare de 8 GB sau de 16 GB ce nu poate fi extins prin card microSD, camera de 8MP si tehnologie NFC, potrivit GSMArena.com.

Bazat pe LG Optimus G, noul Nexus 4 va avea un pret fara abonament intre 299 dolari pentru versiunea de 8 GB si 349 dolari pentru cea de 16 GB. Smartphone-ul ruleaza Android 4.2, cea mai noua versiune a Android Jelly Bean.

LG Nexus 4 va fi lansat oficial in Franta, Germania, Marea Britanie si Spania in 13 noiembrie, apoi in mai multe tari europene la sfarsitul lunii.

Sursa foto: Androidandme.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea