Stiinta & Tehnologie

#gm #suv #full-size

GM lucreaza de zor la noua generatie de SUV-uri full-size

In mod normal, noile SUV-uri full-size GM ar fi trebuit sa-si consume debutul undeva in 2011, insa fostul lider mondial s-a vazut nevoit sa reprogrameze evenimentul din cauza dificultatilor de natura financiara.

Ei bine, starea de sanatate a fostului lider mondial este azi mult mai buna, ceea ce inseamna ca americanii se pot concentra, din nou, pe dezvoltarea urmatoarei generatii de "uriasi". Asadar, Cadillac Escalade & Co. vor lasa locul unor modele similar dimensionate incepand cu 2014, "The General" asteptandu-se, ca de obicei, la profituri mari de pe urma lor.

Deocamdata nu stim foarte multe despre designul sau tehnica noilor masini, insa rapper-i, jucatorii din NBA sau starurile din NFL pot sta linistiti: fiecare dintre ele va avea la baza o platforma tehnica solida, asemanatoare celei pe care se construiesc marile utilitare GM (initial, producatorul din Detroit intentiona sa dezvolte tot-teren-urile pe baza platformei Lambda, utilizata si de catre crossover -e).

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea