Stiinta & Tehnologie

Glu Mobile anunta Call of Duty pentru telefoanele mobile

Se pare ca in ultima vreme, Glu Mobile se perinda tot mai des in stirile referitoare la jocurile de telefoane mobile. Asa se face ca recent compania a facut un nou anunt.

Impreuna cu Activision , unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, acestia lanseaza un nou titlu pentru dispozitivele mobile, mai precis celebrul Call of Duty .

Lumea in razboi

Pe nume complet, Call of Duty: World at War, jocul va fi dezvoltat si distribuit de Glu Mobile prin operatorii de telefonie mobila din toata lumea.

Ca si jocul original, titlul pentru telefoanele mobile se va axa pe actiunea din timpul razboielor. Totodata, jocul pentru telefoane mobile, pare ca va face parte din seria originala Call of Duty.

Titlu bun la portofoliu

Jill Braff, vice presedinte senior al departamentului de publishing global din cadrul Glu Mobile declara: "Suntem fericiti ca ne extindem parteneriatele, de data aceasta impreuna cu Activision si putem sa livram un joc ca Call of Duty pe plan global. Fraciza Call of Duty este o adaugare importanta portofoliului Glu Mobile si dorim sa continuam seria de succese obtinute cu versiunea pentru dispozitivele mobile."

Dave Anderson, director senior de business development in cadrul companiei Activision completeaza: "Glu Mobile au puterea sa dezvolte acest joc si relatii pentru al livra in toata lumea, iar pozitia companiei va putea sa aduca fanilor experienta Call of Duty asa cum trebuie."

Nu se stie inca exact data de lansare a jocului. Daca tot se vorbeste de "plan global" se prea poate ca si noi sa avem ocazia sa ajungem la acest joc atunci cand va fi lansat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea