Stiinta & Tehnologie

glofiish X500, cel mai subtire calculator de buzunar

E-TEN Information Systems a dezvăluit informaţii cu privire la planurile companiei pentru piaţa de telefoane tip calculator de buzunar. Punctul forte este lansarea modelului X500 care include o carcasă cu un design total nou care este mult mai subţire decat produsele actuale, dispune de comunicaţii actualizate cu suport pentru protocoale sau standarde mai rapide, şi capacitatea de a combina funcţii GPS şi Wi-Fi într-un singur dispozitiv.

O caracteristică interesantă a lui glofiish X500 o reprezintă cele 2 butoane pentru lansarea de aplicaţii rapide care permit navigarea cu un singur deget a aplicaţiilor, 2 butoane funcţionale dedicate telefonului şi cateva taste logice care-i vor permite fiecarui utilizator să-şi configureze dispozitivul conform cerinţelor sale. X500 îmbină capacităţile de telefonie şi GPRS pentru voce şi date; Wi-Fi pentru Internet de mare viteză, conectivitate WLAN şi comunicaţii GPS prin satelit pentru o navigare şi călatorie usoară. X500 deţione conectivitate Bluetooth 2.0, capacitate multimedia video şi audio şi o cameră de 2 megapixeli, şi chiar permite utilizatorilor să acceseze multiple funcţii sau aplicaţii în mod simultan, toate acestea făcand din el un dispozitiv care deţine totul într-unul singur atat pentru afaceri cat şi pentru consumatori.

Alte specificaţii pentru X500 ar mai fi: sistem de operare Windows Mobile 5.0 pentru Pocket PCs, procesor de 400 MHz, 128MB Flash ROM, 64MB SDRAM, compatibilitate cu carduri microSD, nelimitate ca spaţiu de stocare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea