Stiinta & Tehnologie

Germanos si campania "Tine-ti viata in propriile maini"

Se pare ca Germanos are proiecte mari pentru ca recent acestia si-a inceput o companie de informare prin toata tara.

Asa se face ca Germanos Romania si-a continuat campania nationala de informare si educare a conducatorilor auto numita "Tine-ti viata in propriile maini".

Despre ce e vorba?

Mai pe scurt Germanos impreuna cu Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania, desfasoara o campanie de educare a viitorilor soferi in scolile din mai multe judete ca Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara.

Pe langa acest lucru tot Germanos mai desfasoara si o serie de companii cu mari parcuri auto sunt informate asupra riscurilor la care angajatii ce conduc autovehicule se expun atunci cand vorbesc la telefonul mobil la volan. Investitia totala in aceasta campanie este de aproximativ 60.000 euro si este usor deplasat cand cineva face asa ceva, mai ales ca exista lege ce amendeaza convorbirile telefonice in timpul condusului.

Ce se doreste?

Dumitru Marciulescu, presedintele Asociatiei Nationale a Instructorilor Auto din Romania declara ca: "Instructorii auto si profesorii de legislatie rutiera au un rol important in formarea viitorilor soferi, fiind cei care le insufla un comporatment responsabil in trafic, prin prezentarea riscurilor la care se supun atunci cand nu respecta legile in vigoare. In campania pe care o vom desfasura alaturi de Germanos in cele mai importante scoli de soferi din tara vom informa si vom educa viitorii conducatori auto despre posibilitatea de a avea grija de viata lor prin utilizarea sistemelor de tip "maini libere"."

Adelina Pasat, Marketing Manager Germanos Romania adauga: "Am devenit liderul pietei de retail telecom datorita consumatorilor romani din toata tara care au incredere in produsele si serviciile Germanos si care aleg sa faca o plimbare intr-unul din magazinele noastre atunci cand doresc sa fie la curent cu noutatile din domeniu. Am vrut sa le aratam multumirea si respectul nostru. Asa ne-a venit ideea unui asemenea proiect, prin care incercam sa tragem un semnal de alarma asupra pericolelor utilizarii telefonului mobil in trafic. Campania este comunicata atat prin contact direct cu consumatorii, in strada sau in salile de curs, dar si prin intermediul media (stire de televiziune, presa)."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea