Stiinta & Tehnologie

#masini volvo xc60 geneva lansare 2008

Geneva: Lansare Volvo XC60

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, cei de la au prezentat publicului larg cel mai sigur model construit vreodata de producatorul suedez:

Volvo este un model SUV premium capabil sa faca fata atat soselelor cat si terenurilor accidentate, dar si sa concureze cu rivalii Audi Q5 si .

Design-ul exterior a fost creat astfel incat sa fie puternic individualizat si foarte usor de recunoscut chiar si de la distanta, dupa cum ne afirma designerul sef Steve Martin .

Si pentru ca este vorba de siguranta atunci cand vorbesti de Volvo, acest model are ca dotare standard un nou sistem numit City Safety, care v-a impiedica masina sa se loveasca de autoturismul din fata: daca soferul nu reactioneaza la timp pentru a frana, sistemul va pune automat frana.

Galerie foto cu noul Volvo XC60

Interiorul

Interiorul pastreaza linia clasica si deja consacrata a celor de la Volvo, insertii de lemn specific pentru Volvo si consola subtire. Habitaclul poate gazdui cu lejeritate cinci persoane fara a privilegia pe nici unul dintre ei de confortul necesar unei calatorii cu noul XC60. Spatiul pentru bagaje este unul suficient de mare pentru clasa crossover premium.

Motorizari

Pentru cei ce iubesc motoarele diesel Volvo pune la dispozitie doua variante de 2.4 litri ce dezvolta 165 si respectiv 185 CP. Varianta de motorizare pe benzina este una V6 de 283 CP.

Tractiune integrala AWD este inclusa in pachetul de dotari standard ale modelului.

Vanzarile acestui model sunt programate sa inceapa in toamna acestui an, noul Volvo XC60 avand un pret de pornire de 33.000 de euro in Europa.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea