Stiinta & Tehnologie

Garmin Nuvifone amanat pe 2009

Iata-ne in fata unei noi stiri despre Garmin Nuvifone , terminalul care, desi asteptat, se pare nu mai vrea sa vada lumina zilei.

In urma cu cateva luni Nuvio Corp. dadea in judecata compania Garmin pentru ca cei din urma au folosit numele Nuvi in mod gresit atunci cand au "botezat" telefonul "Nuvifone".

Amintirile...

Dar acest conflict s-a incheiat de ceva vreme si astazi aveam cateva detalii noi despre Garmin Nuvifone. Odata cu incheierea cotabilitatii si rezultatele pentru anul financiar ale celor de la Garmin au fost sfarsite, compania a anuntat ca telefonul lor cu GPS va fi amanat.

Acest anunt nu face decat sa puna spiritele pe jar , pentru ca initial acest terminal a fost anuntat ca se va lansa la sfarsitul acestui an. Recent compania a facut cunoscut faptul ca Nuvifone se va lansa abia in anul 2009.

Declaratie oficiala

Intr-o declaratie data presei, purtatorul de cuvant Garmin a spus ca: "Nuvifone-ul nu va fi disponibil la sfarsitul acestui an asa cum era anuntat initial. Desi speram ca sa avem operatori de telefonie mobila pregatiti pentru aceasta perioada, lucrurile nu sunt asa de simple, iar tratativele dureaza mai mult decat am anticipat. Cu aceasta ocazie vom mai lucra la acest dispozitiv pana cand va indeplini cererile operatorilor. Speram ca Nuvifone sa se lanseze in prima jumatate a anului 2009."

In continuare, pretul lui Nuvifone nu este cunoscut, pentru ca oficial Garmin nu a anuntat nimic, dar se zvoneste ca terminalul va costa in jur de 500 de dolari americani. Totusi, de atunci iPhone-ul 3G a fost lansat si se vinde la pretul de 200 de dolari.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea