Stiinta & Tehnologie

#sistem de operare #android #nuvifone #garmin-asus

Garmin-Asus: primul mobil cu Android in 2010

Unul din reprezentantii Garmin-Asus a declarat pentru revista PC World ca intentioneaza sa lanseze un telefon mobil care sa ruleze Android.

Cele doua companii si-au anuntat parteneriatul la inceputul anului 2009, in luna februarie.

Oficial

Unul din directorii executivi de la Asustek a confirmat faptul ca noul telefon mobil va rula sistemul de operare Google Android si ca acesta se va lansa candva in prima parte a anului 2010 sau chiar mai devreme.

In prezent, compania detine o serie de telefoane mobile care ruleaza sistemul de operare Linux si Windows Mobile. In conditiile in care platforma Android este adoptata nu se stie daca acestia vor pastra si parteneriatul cu cei de la Linux sau Microsoft.

Sursa citata de publicatie a mai scris ca desi Garmin -Asus pregateste un telefon mobil cu Android, nu poate sa dezvaluie nici un detaliu tehnic despre viitorul model sau un eventual pret de achiztie.
Toate la fel

La anuntarea parteneriatului, in februarie, reprezentantii Garmin-Asus declarau ca toate modelele Garmin-Asus Nuvifone vor dispune de acelasi design al originalului Nuvifone. Modelul original Garmin Nuvifone care a fost anuntat in 2008 a fost re-branduit Garmin-Asus Nuvifone G60 .

Totodata, terminalele vor dispune de harti preincarcate si milioane de puncte de interes ce permit soferilor sa gaseasca adrese, numele locului sau al cladirii. In plus, Nuvifone-urile includ acces direct la puncte de interes online prin cautarea prin internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea