Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #nuvifone m20 #garmin-asus

Garmin-Asus nuvifone M20, cu Windows Mobile 6.5

Odata cu lansarea noului sistem de operare Windows Mobile, versiunea 6.5, o serie de smartphone-uri au fost supuse unui update printre care se numara si modelul Garmin-Asus nuvifone M20 .

Pentru cei care detin deja un telefon, upgrade-ul se va face gratuit, iar restul vor putea cumpara telefonul cu sistemul nou de la sfarsitul anului.

Specificatii tehnice


Candybar-ul este un telefon care masoara 95,3 x 52,5 x 12,8 mm, cantareste in jur de 100 de grame si vine echipat cu un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch, are afiseaza pana la 65.000 de culori si are rezolutie de 480 x 640 pixeli.

Modelul are o memorie interna generoasa de 4 GB, dar suporta upgrade cu maxim 8 GB. Ca multe alte terminale care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si Garmin nuvifone M20 dispune de un procesor Qualcomm MSM7200A de 528 MHz. Telefonul are o camera foto modesta de 3 MP cu autofocus, dar fara flash, player muzical si video, plus suita Office pentru mobile. Nuvifone M20 are o conectivitate ridicata, GPRS si EDGE de clasa 10, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.0 cu A2DP.

Alte detalii

Fiind un telefon dedicat GPS, modelul isi va pastra software-urile speciale de navigare. Din pacate nu se stie daca Garmin-Asus nuvifone M20 va fi disponibil si pe piata autohtona.

Altfel, unul din directorii executivi de la Asustek a confirmat faptul ca producatorii nuvifone vor lansa un telefon mobil va rula sistemul de operare Google Android si ca acesta va fi prezentat oficial candva in prima parte a anului 2010 sau chiar mai devreme.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea