Stiinta & Tehnologie

Gameloft si The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Gameloft are planuri mari si printre acestea se numara si achizitionarea drepturilor de autor pentru a producerea si distribuirea unui nou joc care se bazeaza pe un film, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor .

Universal Pictures Digital Platforms Group a dat unda verde acestui proiect recent, dar studiourile nu sunt la prima colaborare cu dezvoltatorii de jocuri, Gameloft si Universal facand echipa inainte de alte trei ori.

Joc dupa film

Filmul The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor este a treia parte a peliculei ce a fost lansata in anul 1999, "The Mummy", care ii avea in distributie pe Brand Frasier in rolul lui Rick O'Connell si Rachel Weisz in rolul lui Evelyn. Totusi pentru acesta noua pelicula Evelyn va fi interpretata de Maria Bello . Dar acest aspect nu are prea mare importanta, esential este ca noi vom avea un joc pentru telefoane mobile inspirat din acest film.

"Gameloft este fericit sa anunte un nou parteneriat cu Universal si sa adauge inca un titlu la colectia sa. Jocul va fi plin de actiune, iar un Film... "The Mummy" ne-a lasat sa exploram un drum plin de creatie care sa duca fanilor o aventura extraordinara pe telefonul mobil", a declarat Gonzague de Vallois, vice presedinte senior al departamentului de Publishing de la Gameloft.

Varietate de locuri

Actiunea jocului se va desfasura pe teritoriul Chinei, iar jucatorul se va bucura de drumul pe care il va parcurge din pesteri si morminte, la munti si chiar in desert. Gameloft promite ca de-a lungul a 12 nivele utilizatorul va avea parte de actiune si puzzle-uri incurcate.

"Am fost intotdeuna incantati de colaborarea cu Gameloft", a adaugat Jeremy Laws, vice presedinte senior la Universal Mobile Entertainment. Jocul va debuta in aceasta vara in Statele Unite, odata cu lansarea in cinematografe a peliculei The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea