Stiinta & Tehnologie

Gameloft lanseaza Oregon Trail pentru telefoane mobile

, una din cele mai cunoscute companii dezvoltatoare de jocuri pentru telefoanele mobile a facut un anunt referitor la un joc.

Numele celei mai recente productii este Oregon Trail si jocul a fost realizat in colaborare cu The Learning Company. Titlul este un joc educational care initial a fost lansat pentru PC-uri.

Educatie la americani

"Oregon Trail este un nume iconic de care multi parinti si elevi s-au bucurat timp de ani de zile. Jocul a reusit intodeauna sa aduca aminte intr-un mod ideal pentru jucatori de cele mai importante evenimente din istoria Statelor Unite ale Americii si suntem siguri ca jocul pentru telefoanele mobile va reusi sa capteze esenta joriginalului", declara Gonzague de Vallois, senior vice presedinte al departamentului de Publishing din cadrul .

Dupa cum se observa acest joc nu este ceva pe care romanul nostru sa fie interesat, dar cine stie poate doar experienta de joc poate fi interesanta, mai ales ca Gameloft s-a asigurat de grafica buna pentru acest joc.

Istorie scurta

Jucatorul are posibilitatea sa isi aleaga ocupatia: bancher , dulgher sau fermier si , numind fiecare lucrator. Rolul principal al jucatorului consta in misiunea lui de a deveni capatania unui grup de oameni, pentru care trebui sa ia decizii importante pentru a-si salva echipa de la diferitele pericole care apar in cale.

Nu vor lipsi nici evenimentele neasteptate ca, jafuri, atacuri, vantoare, lucruri care vor spori aventura din joc. Pentru moment jocul este disponibil doar la americani, dar sa speram ca Gameloft il va aduce si la europeni.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea