Stiinta & Tehnologie

Gameloft lanseaza Derek Jeter Pro Baseball 2008

Despre Gameloft nu mai trebuie spuse multe cuvinte, detinatorii de telefoane mobile si pasionatii de jocuri stiind imediat despre ce e vorba.

Fiind unul dintre cei mai de seama dezvoltatori de jocuri pentru telefoane mobile e usor de ghicit ca Gameloft mai scoate un as din maneca numit Derek Jeter Pro Baseball 2008.

Saga continua

Derek Jeter Pro Baseball 2008 este al patrulea joc SIM (adica simulation) din seria de jocuri de baseball pe care compania le-a lansat de-a lungul timpului. Celalalte serii Derek Jeter Pro Baseball au avut foarte mare succes la public din cauza efectelor vizuale reusite.

Gonzague de Vallois, vice presidente senior in departamentul de Publishing al Gameloft declara: "Este normal ca unul dintre cei mai celebrii jucatori de baseball, Derek Jeter, sa fie "eroul" intr-un joc sim pentru telefoanele mobile. Noul joc se bazeaza pe actiunea celor anterioare, dar are anumite caracterisitici noi si adaugiri pe care orice fan al baseball-ului le va indragi".

Derek Jeter completeaza: "Sunt foarte mandru de parteneriatul meu cu Gameloft, o companie care a stabilit "legile" acestei industrii de jocuri pentru telefoane mobile."

Cel mai bun

Dupa spusele celor de la Gameloft, Derek Jeter Pro Baseball 2008, este cel mai realistic joc de baseball pentru telefoanele mobile. Utilizatorii vor trebui sa raspunda la o serie de intrebari legate de Derek Jeter, care are acum o noua infatisare, mult mai "avansata" din punct de vedere al detaliilor.

Jocul mai ofera utilizatorilor Playoffs-uri, clasametele ligilor de baseball si toate detaliile privind echipele din competitie. Din pacate in acest moment jocul este distribuit doar in Statele Unite. Sa speram ca Europa va fi trecuta pe lista cat mai curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea