Stiinta & Tehnologie

#smartphone #samsung galaxy # lansare samsung # galaxy alpha #alpha romania

Galaxy Alpha, in Romania. 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre noul Samsung!

"Am conceput design-ul noului telefon Galaxy Alpha inspirandu-ne din dorinta utilizatorilor de a se bucura de un telefon care sa ofere atat tehnologii inovatoare, cat si un design deosebit. Metalul este elementul cheie care, alaturi de celelalte elemente de design, ii confera dispozitivului atat o nota de eleganta, cat si rezistenta si durabilitate”, a declarat Mihaela Toma, Product Manager Samsung Electronics Romania.

1. Un nou element – metalul

Samsung Galaxy Alpha vine cu margini metalice, colțuri rotunjite elegant și o carcasă plăcută la atingere. Experiența de utilizare este completată de greutatea redusă și grosimea mai mică de 7mm, care face din Galaxy Alpha unul dintre cele mai subțiri telefoane din seria Galaxy. Elementul cheie al Galaxy Alpha – metalul – este definit de eleganță, rezistență, finețe și durabilitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și exprima stilul unic, fără a sacrifica, însă, funcționalitatea.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil într-o gamă variată de culori - Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue – pentru ca noul smartphone să fie accesoriul perfect, indiferent de stil.

2. Tehnologie de top 

Noul smartphone vine echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci, dar și o cameră avansată HDR. De asemenea, Galaxy Alpha ține cont și de nevoia utilizatorilor de a se menține în formă, integrând funcția S Health, care oferă mai multe instrumente pentru fitness, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor, dar și senzorul prin care pot afla ritmul cardiac.

3. Conectivitate totala

Pentru a completa un stil de viață activ, Galaxy Alpha se poate conecta cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2, oferind mai multă libertate de mișcare şi conectivitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea