Stiinta & Tehnologie

#suzeta smart # gadgeturi copii #aplicatii copii #gadgeturi

Gadgeturi smart pentru bebelusi. Iata ce te poate ajuta sa iti cresti copilul!

Produsele smart incep sa se adreseze si unor clienti cu varste fragede. O suzeta inteligenta si-a facut deja aparitia pe piata, iar producatorii sustin ca aceasta te poate tine la curent cu tot ceea ce face micutul tau in camera lui. Pacifi-i este primul produs de acest fel lansat pana acum.

Suzeta smart se conecteaza prin bluetooth la orice smartphone si iti transmite date despre temperatura micutului plus alte informatii monitorizate constant: ora la care a adormit, alarma in cazul in care trebuie schimbat etc.

Suzeta inteligenta va fi pusa in vanzare incepand cu luna februarie a acestui an, iar pretul anuntat de producatori este de 46 de dolari. Dispozitivul poate fi setat pentru a transmite datele colectate de la bebelus la diverse intervale de timp. De asemenea, gadgetul dedicat bebelusilor are un sistem de alarma pentru a te anunta daca acesta se indeparteaza de dispozitiv.

Foto: apasdegeant.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea