Stiinta & Tehnologie

#probleme software #telefon mobil #htc g1 #google android

G1 are probleme de software

Primul terminal care ruleaza sistemul de operare Android se confrunta cu primele probleme de software.

Pentru rezolvarea lor, Google a lansat primul update pentru problemele de securitate gasite.

Apar primele greutati


Inca nu exista un numar mare de detinatori a telefoanelor HTC T-mobile G1 cu Android, dar cei care le poseda au dat de  primele probleme. Telefoanele mobile au acum nevoie de un update care va repara o eroare de soft descoperita de cativa cercetatori saptamana trecuta.

Problemele sunt legate de broswer -ul telefonului care ca si in cazul lui celui pentru PC, Chrome, creaza neplaceri. Prin update-ul lansat producatorii spre sa rezolve vulnerabilitatile browserului lui G1 si sa aduca o serie de alte mici modificari de soft.

Cine a descoperit problema?

Cei care au dat de problema a fost un grup de cercetatori din cadrul Independent Security Evaluators. Acestia au atentionat la inceputul saptamanii trecute de vulnerabilitatile platformei open-source pe care Android se bazeaza.

Acestia nu au dat prea multe detalii despre aceste problme sperand ca Google sa rezolve rapid problema. In schimb, ei au atentionat utilizatorii de telefoane G1, ca vizitarea de site-uri internet care au continut malitios ar putea duce la furt date importante.

Terminalul T-Mobile G1 s-a lansat deja in Statele Unite ale Americii din luna octombrie si de saptamana trecuta G1 este disponibil si in Anglia. In prezent nu se stie cand G1 se va lansa si in Romania.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea