Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #taiwan #docomo #fujitsu #japonia

Fujitsu F905i, primul mobil lansat de DoCoMo in afara Japoniei

Telefoanele mobile destinate Japoniei raman intodeauna intre granitele tarii.

Dar iata ca exista si o exceptie, pentru ca DoCoMo si Fujitsu au schimbat regula.

Nu s-a dus departe

Operatorul de telefonie mobila japonez, DoCoMo si compania Fujitsu au lansat un telefon mobil in Taiwan. Modelul Fujitsu F905i este foarte asemanator cu Fujitsu FOMA F905i, care poate fi achizitionat din noiembrie 2007 in Japonia.

Totodata, Fujitsu F905i este primul telefon mobil pe care DoCoMo il lanseaza oficial in alta tara decat Japonia. Pentru acest lucru, terminalul a suferit unele modificari care sa bucure utilizatorii taiwanezi.

Ca majoritatea telefoanelor mobile din Asia, Fujitsu F905i este un clamshell care are ecran de 3,2 inch si rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli. Se mai cunoste faptul ca telefonul are o camera foto de 3,2 megapixeli, desi nu se stie daca aceasta dispune de flash sau autofocus.

Alte specificatii tehnice


Terminalul masoara 108 x 50 x 21 mm, cantareste 138 de grame si vine cu tehnologia audio proprietara Fujitsu, suport pentru limba traditionala cantoneza si acces la serviciul i-mode. Tot pentru piata din Taiwan, Fujitsu F905i suporta si serviciul de internet mobil Far EasTone.

Este posibil ca asemenea lui FOMA F905i, versiunea taiwaneza sa fie disponibila in mai multe culori. Telefonul mai are player muzical si video incorporat, plus receptor GPS.

DoCoMo si Fujitsu nu au anuntat pretul acestui terminal sau daca planifica sa lanseze acest model si in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea