Stiinta & Tehnologie

Fotografii oficiale cu Opel Insignia

Jurnalistii de la Autoweek au intrat in posesia unor fotografii in care apare necamuflat, in toata splendoarea lui.

este dezvoltat pe platforma tehnica denumita Epsilon II, o platforma ce permite masinii sa fie mai lata si mai inalta lucru care se traduce prin mai mult spatiu interior cat si printr-un mai bun.

Un capitol la care noul Insignia va straluci este cel al dotarilor, urmarindu-se ideea masinilor premium descrisa de Passat, Mondeo si Laguna.

Diferentierea fata de concurenta se va face in primul rand prin tehnologiile Opel, cum ar fi Traffic Assist, care se bazeaza pe un sistem de lasere si camere video ce scaneaza soseaua pentru a detecta semnele de avertizare rutiera, liniile de demarcatie dintre benzi si traficul inconjurator, permitand masinii sa isi anunte soferul imediat cum masina ar fi in pericol.

Opel InsigniaModelul va fi propulsat atat de motorizari pe benzina cat si diesel-uri. Gama de motorizari incepe cu propulsorul de 1.6 litri turbo si continua cu unul de 2.0 litri turbo, 1.9 litri turbodiesel, 2.9 litri V6 de 150 CP si varful de gama, 2.8 litri V6 ce dezvolta 250 CP.

Noul Opel Insignia urmeaza sa fie prezentat in cadrul Salonului Auto de la Londra de la sfarsitul lunii iulie si urmeaza sa fie comercializat atat in Europa cat si peste ocean.

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea