Stiinta & Tehnologie

#masina electrica #ford #ford focus electric

Ford Focus Electric, lansat la Salonul Auto de la Detroit

ford motor company a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul Ford Focus Electric, primul dintre cele trei modele electrice pe care compania le va lansa in curand.

Ford Focus electric este primul model electric al companiei americane. El va fi urmat in curand de Ford C-MAX Energi si Ford C-MAX Hybrid.

Modelul electric Ford va fi comercializat atat pe piata nord-americana in acest an si va ajunge in Europa in 2012. ford focus electric va intra in concurenta directa cu Nissan Leaf si Renault Fluence ZE, dar ar putea iesi castigator.

Focus Electric, bazat pe noua generatie Ford Focus, va oferi o autonomie adecvata majoritatii traseelor zilnice plus un consum echivalent de carburant mai bun decat Chevrolet Volt si alte masini electrice concurente, potrivit Informatiiauto.ro.

Timpul de incarcare al lui Ford Focus Electric este jumatate din timpul lui Nissan Leaf, adica 3-4 ore de la o priza normala.

Ford Focus Electric dispune de 125 CP si poate atinge o viteza maxima de 136 km/h.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea