Stiinta & Tehnologie

#flight control #update #ipod touch #iphone #apple

Flight Control pentru iPhone primeste update-uri

Firemint a anuntat lansarea unor update-uri speciale pentru jocul Flight Control .

Titlul este compatibil cu telefoanele Apple, iPhone si cu playerele muzical iPod Touch.

Update-uri importante

Primul update va aduce cu sine un sistem de pastrare a punctajului jucatorului intr-o baza de date online. Acest sistem are la baza tehnologia proprietara Firemint numita cloudcell.com.

Un alt update se rezuma la salvarea jocului. De acum acesta se va salva automat. In caz ca utilizatorul va primi un telefon in timpul jocului si trebuie sa raspunda, acesta il va putea relua de unde l-a lasat initial.

Actiunea jocului

Dupa spusele celor care au incercat jocul, Flight Control este original si usor de controlat si invatat. In Flight Control, utilizatorul intra in pielea unui pilot care trebuie sa duca la sol cat mai multe avioane.

Misiunea pare simpla, dar pista se va umple de avioane in timp scurt, iar misiunea devine tot mai grea. Utilizatorul trebuie sa evite coliziunile cu alte avioane.

Cum controlezi avioanele

Fiind vorba de iPhone si iPod Touch, utilizatorul va controla jocul prin acceleromentrul din dotarea lor si prin ecranul tactil.  Jucatorul poate pilota un avion in linie dreapta, dar poate efectua si curbe sau acrobatii mult mai complexe cu aparatul de zbor. Singura conditie este sa nu loveasca alte avioane.

Flight Control este disponibil pentru download prin magazinul Apple, App Store . In prezent jocul costa 10 RON. Prima serie de update-uri va putea fi descarcata din data de 24 aprilie si va costa in jur de 4 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea