Stiinta & Tehnologie

#camera video #gadget #filmari hd #GoPro #imagini panoramice

Filmari HD si imagini panoramice, totul gratie unui gadget ultraperformant. Afla care!

Cativa fosti angajati Apple au creat o camera video la fel de performanta ca un GoPro, insa de dimensiuni mult mai reduse. Aceasta poate trage cadre HD panoramice si se numeste Centr.

Inventatorii gadgetului asteapta finantare pentru lansarea pe piata a produsului, dupa ce au aplicat pentru un proiect pe Kickstarter. Suma de care au nevoie este de 900.000 de dolari si au reusit deja sa stranga o treime din aceasta.

"Ganditi-va la Centre ca la un GoPro mai performant", a spus Bill Banta, CEO al companiei producatoare. "Iti permite sa faci tot ce poti face cu un GoPro, dar iti da acces la o noua dimensiune. Iti permite sa filmezi din perspective pe care nu le-ai putea captura cu un GoPro. Acum ai ocazia chiar sa creezi un selfie panoramic", a mai spus acesta.

Centr permite filmarea la 360 de grade a videoclipurilor HD. Durata de viata a bateriei este de 2 ore in uz si de 8 ore in standby. Centr este dotata cu o memorie interna de 8 GB si se poate conecta la alte device-uri prin Bluetooth.

Pretul la care va putea fi achizitionata aceasta camera video este de 399 de dolari, insa precomenzile pe Kickstarter beneficiaza de o reducere.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea