Stiinta & Tehnologie

#fotbal #romania #mobile #fifa 10

FIFA 10, disponibil pe mobilele din Romania

Cristi Chivu, Ciprian Marica si alti patru jucatori ai echipei nationale a Romaniei apar in FIFA 10 , jocul pentru telefoane mobile lansat de EA Mobile.

Acesta poate fi descarcat de pe portalurile Vodafone Live! si Orange World.

Joc mai bun


Gamer-ul poate sa acceze la stadiul de profesionist in FIFA 10, incercand noi scheme tactice si comenzi de lovituri bazate pe statistici. Toate acestea, avand la dispozitie marile campionate si, incepand cu acest joc, ligile secunde din Anglia, Italia, Franta, Spania si Germania.

Jocul si-a imbogatit oportunitatile lanand posibilitatea utilizatorului sa presteze in cele mai tari cinci campionate din Europa, dar si in diviziile secunde: Seria A si Seria B in Italia, Premier League si Championship in Anglia, Ligue 1 si Ligue 2 in Franta, Bundesliga si Bundesliga 2 in Germania si nu in ultimul rand Liga Adelante si Liga BBVA din Spania. Alte detalii

Totodata, modul de joc este imbunatatit fata de versiunile anterioare. Fazele fixe se desfasoara mai usor, atacurile intre jucatori au devenit mai indraznete, riscand primirea de cartonase rosi cu mai mare usurinta. Pasele lungi au indicatori de precizie astfel incat coechipierul sa primeasca pasa trimisa peste adversari.

Daca utilizatorul nu se coordoneaza eficient cu jucatorii adversi, va fi deseori prins in offside datorita miscarii  acestora. Patrunderile sunt mai incisive si dinamice, facand loc pentru o ofensiva spectaculoasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea