Stiinta & Tehnologie

#fiat #uno #novidades automotivas

Fiat Uno, aproape de revenire?

A fost o vreme cand abundau zvonurile despre revenirea modelului Fiat Uno in portofoliul italienilor, dar apoi s-a lasat linistea peste acest subiect. Se pare, insa, ca speculatiile au o baza reala.

novidades automotivas a publicat cateva fotografii ale viitorului autovehicul care, din cate se pare, au ajuns in posesia lor direct de la biroul de inregistrari de patente din Brazilia. In imagini se poate observa un automobil de mici dimensiuni aflat, inca, in stadiul de dezvoltare, astfel ca produsul final ar putea fi putin diferit. Dar, macar ne putem face o idee despre liniile generale ale citadinei.

Se presupune ca gama de motoare va include un agregat de 1,0 litri cu etanol, care dezvolta 75 CP, si o versiune noua a propulsorului de 1,4 litri aflat acum in dotarea masinilor Fiat. Spatiul de incarcare este unul liliputan, de numai 200 litri, dar rezervorul de 48 de litri asigura o autonomie generoasa.

Fiat nu a spus nimic despre comercializarea lui Uno in Europa, acesta urmand a fi pus in vanzare doar in Brazilia si in alte cateva state sud-americane.

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea