Stiinta & Tehnologie

# bratara fitness #studiu shopping #gadgeturi #shopping

Femeile, mai cheltuitoare pana si la gadgeturi. Iata cat sunt dispuse sa dea

Cand vine vorba de cumparaturi, femeile nu se dezic, indiferent daca este vorba de pantofi sau gadgeturi. Astfel, ele sunt dispuse sa dea mai multi bani decat barbatii pe cele mai noi aparitii din domeniu, mai ales daca acestea se muleaza pe stilul lor de viata.

Româncele sunt din ce în ce mai interesate de gadgeturi, precum brăţări pentru fitness şi ceasuri inteligente, şi alocă pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decât bărbaţii, potrivit unui studiu recent publicat de Mediafax.

Tendinţele în modă şi accesorii continuă să determine comportamentul de achiziţie al femeilor în mediul online, iar noutăţile în materie de tehnologie nu fac altceva decât să le stârnească interesul pentru îmbinarea perfectă a ţinutelor cu cele mai noi gadgeturi, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit unui studiu realizat de QuickMobile, inovaţia se remarcă cel mai bine la nivelul accesoriilor folosite în activităţile zilnice, motiv pentru carefemeile sunt dispuse să aloce între 500 şi 1.000 de lei pentru produse care să le îmbunătăţească stilul de viaţă.

Media de vârstă a femeilor care preferă cumpărăturile online se situează între 25 şi 34 ani, iar în ceea ce priveşte bugetele alocate, aproximativ 24% dintre acestea cheltuiesc între 500 şi 1.000 de lei pentru o singură sesiune de cumpărături, în timp ce doar 7% dintre românce sunt dispuse să depăşească pragul de 2.500 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea