Stiinta & Tehnologie

#politia #alcool #trafic

"Fara alcool la volan!" - actiune a Politiei Romane pentru siguranta in trafic

La data de 3 octombie 2010, in cursul dupa-amiezei, politistii rutieri au desfasurat o ampla actiune pentru cresterea gradului de siguranta in trafic la nivel national cu titlul “Fara alcool la volan!”, informeaza intr-un comunicat de presa Inspectoratul General al Politiei Romane.

La actiune au participat 3.250 de politisti, dintre care 1.701 de ordine publica, 1.167 de politie rutiera si 382 de la alte structuri. In urma activitatilor acestora au fost depistati 216 conducatori auto aflati sub influenta alcoolului la volan, s-au constatat 256 de infractiuni, au fost depistati 3 urmariti national in temeiul legii, iar peste 580 de persoane au fost duse la sediul politiei pentru cercetari.

Au mai fost identificati 2.818 conducatori auto care au depasit limita de viteza , 7 suspecti de furturi auto si s-au depistat 2 masini furate .

In urma abaterilor, politistii au retinut 494 de permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pe drumurile publice si au fost retrase 256 certificate de inmatriculare pentru nereguli tehnice, dupa cum se arata in comunicat.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea