Stiinta & Tehnologie

#htc #xperia #touchflo 3d #sony ericsson

Fanii realizeaza un Sony Ericsson Xperia X1 cu TouchFLO 3D

De aceasta data nu este vorba de un prototip inventat de fani si realizat in photoshop, ci mai degraba de un test pe care cativa fani l-au facut.

Unul din forumurile dedicate a reusit instalarea si folosirea interfetei TouchFlo 3D pe terminalul Sony Ericsson  Xperia X1 .

Sony Ericsson si HTC


Se stie ca modelul sony ericsson xperia x1 nu a fost un telefon realizat doar de compania suedezo-japoneza. Terminalul in cauza avand si ingineria taiwanezilor de la HTC la baza.

Interfata TouchFLO 3D a fost aplicata prima data de HTC pe terminalele Touch Diamond si Touch Pro. Faptul ca Sony Ericsson Xperia poate rula aceeasi interfata nu este ceva neobisnuit, pentru ca asemenea telefoanelor HTC, Xperia ruleaza sistemul de operare Windows Mobile.

Nimic oficial

Totusi, reprezentantii companiei Sony Ericsson nu au facut nici un anunt oficial cu privire la un schimb eventual al interfetei de utilizator de pe Sony Ericsson Xperia X1. In conditiile date este greu de crezut ca dupa mediatizarea interfetei proprietara compania va incerca TouchFlo 3D.

Cei care doresc sa incerce experimentul trebuie totusi sa stie ca procedeul este unul destul de dificil si nu da intodeauna rezultatul dorit. Backup-ul pentru fisierele de pe telefon este necesar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea