Stiinta & Tehnologie

#mesaje Facebook #activitate facebook #ascundere relatie #retele sociale #relatie #facebook

Facebook te da de gol! Cum ghiceste ca te-ai indragostit

Iubirea tinde sa isi piarda aura de mister. Analiza comportamentului pe reteaua de socializare Facebook poate sa dezvaluie atat momentul in care te-ai indragostit, cat si persoana care te-a cucerit. Iata cum se vad "bataile inimii" pe Facebook!

Nici cei mai secretosi indragostiti nu reusesc sa pastreze taina amorului lor daca folosesc serviciile Facebook. Analiza facuta pe ritmul postarilor dintre doua persoane arata un model in evolutia mesajelor pe pagina partenerului.

Pana la confirmarea relatiei dintre indragostiti, ritmul postarilor pe peretele celuilalt atinge un nivel de 1,67 postari zilnice. Dupa impartasirea sentimentului reciproc, nivelul comunicarii in retea scade pana la 1,5 postari pe zi la trei luni dupa formarea cuplului, arata analistii de date.

Nu doar numarul postarilor, ci si mesajele au tendinta sa dezvaluie o relatie intre doua persoane. "Continutul mesajelor este pozitiv si plin de dulcegarii", arata Carlos Diuk, unul dintre analistii Facebook. Facebook are rol de Cupidon, cred analistii de date, care considera ca reteaua ajuta la eliminarea stanjenelii primului pas in declararea dragostei.

Sursa foto: collegecandy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea