Stiinta & Tehnologie

#facebook # dislike #Dislike Messenger #Sticker Store

Facebook lanseaza butonul Dislike, dar doar pentru Messenger

Statusurile si comentariile de pe Facebook au putut fi apreciate de ceilalti useri cu ajutorul butonului "Like" inca de la lansarea celebrei retele sociale, insa pana acum nu a existat nicio posibilitate de a-si manifesta nemultumirea cu un "Dislike".

 

Facebook s-a hotarat sa le dea posibilitatea utilizatorilor sai de a-si exprima dezacordul in privinta opiniilor altor useri. Desi nu introduce un buton de Dislike propriu-zis, reteaua de socializare a lansat un sticker cu un deget in jos, disponibil pentru aplicatia sa de Messenger.

Imensul "thumbs-down", echivalentul unui Dislike, este parte dintr-un pachet gratuit lansat in acest weekend, scrie portalul The Verge. Stickerele au fost introduse pentru prima data in aprilie anul acesta. Noul icon este disponibil in Sticker Store, accesibil in fereastra de chat a utilizatorului, fie ca este logat pe un computer sau un dispozitiv mobil.

Desi nu poti da Dislike la statusurile si comentariile prietenilor tai, vei putea sa le trimiti acestora multe "degete in jos", exprimandu-ti nemultumirea despre locul in care, de exemplu, acestia aleg sa isi petreaca sarbatorile.


Sursa foto: myvy.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea