Stiinta & Tehnologie

#htc #facebook #smartphone # telefon facebook buffy

Facebook isi face telefon: nume de cod Buffy

Dupa mai bine de un an de tatonari si foarte multa nehotarare, Facebook a , in sfarsit, sa faca ceva in privinta mult discutatului telefon al companiei. Il va produce in colaborare cu HTC, dupa cum scrie AllThingsd.

Numele telefonului (numele de cod, mai exact) este Buffy , inspirat de personajul cu acelasi nume, din serialul cu acelasi nume si care vaneaza vampiri .

Mai mult sau mai putin inspirat din punct de vedere al numelui, se pare ca telefonul Facebook va fi un smartphone care va rula o versiune modificata si personalizata de Android, va avea suport (pentru aplicatii), iar cei care il vor produce sunt taiwanezii de la HTC, spun surse apropiate companiei, citate de AllThingsd.

Pe marginea primului telefon al retelei de socializare se mai vehiculeaza ideea ca va ajunge pe piata peste 12, pana la cel mult 18 luni. De proiectul smartphone-ului Facebook se ocupa Bret Taylor CTO al retelei de socializare .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea