Stiinta & Tehnologie

#iOS #smartphone #facebook #facebook messenger #captura video

Facebook introduce mesageria audio pentru platforma iOS

Utilizatorii sistemului de operare iOS au la dispozitie mesageria vocala, dar si  posibilitatea de a realiza capturi video cu ajutorul variantei actualizate a aplicatiei Facebook. Versiunea 5.4 permite inregistreaza unor secvente audio a caror durata nu poate fi mai mare de 60 de secunde.

Mesageria audio a fost prezenta pentru prima oara in cadrul aplicatiei Facebook Messenger, destinata utilizatorilor de platforme Android, iar ulterior s-a decis implementarea ei si in cadrul sistemului iOS.

Initial, captura video a fost disponibila prin intermediul unei aplicatii speciale, independente de Facebook. Odata cu aparitia versiunii 5.4, ea va putea fi accesata direct de pe Facebook.

Actualizarea Facebook 5.4 a fost lansata la scurt timp dupa ce Twitter, una dintre retelele de socializare concurente, a lansat aplicatia Vine, care permite utilizatorilor de iPhone sa adauge in postarile lor clipuri video de maximum sase secunde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea