Stiinta & Tehnologie

#stadion Facebook #platforma sportiva # Facebook Sports Stadium #facebook

Facebook, stadion pentru 650 de milioane de suporteri!

Cel mai mare site de socializare din lume a decis sa reuneasca suporterii din toata lumea si lanseaza cel mai mare stadion din lume: Sports Stadium.

Platforma de actualitate sportiva Facebook Sports Stadium va oferi actualizari in direct ale scorurilor meciurilor, postari ale prietenilor si comentarii, precum si linkuri pentru a le putea urmari in direct.

Noua platforma va fi „un loc dedicat experientei sportului in timp real impreuna cu prietenii vostri din lumea intreaga”, a explicat Steve Kafka.

„Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se intorc deja spre Facebook ca sa sarbatoreasca, sa compatimeasca si sa vorbeasca pe sleau cu prietenii lor si cu alti fani”, a adaugat Steve Kafka. El a precizat ca platforma da „senzatia ca te uiti la meci cu prietenii tai chiar cand nu sunteti impreuna”.

Serviciul este in curs de lansare pentru fotbalul american si va fi disponibil in curand pentru alte sporturi, ca baschetul sau fotbalul. El este accesibil pentru Facebook pe iPhone si va fi de asemenea pe alte aparate saptamanile viitoare, a promis Steve Kafka.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea