Stiinta & Tehnologie

# hote faber #faber #hote

Faber – pionier in domeniul hotelor

Alegerea unei hote implica o serie de criterii pe care trebuie sa le ai neaparat in vedere atata timp cat iti doresti ca achizitia finala sa fie cat mai reusita. Vei tine cont de tipul de incastrare, design, metoda de ventilare, putere, filtre din dotare, eficienta energetica, dar si de alte caracteristici precum producatorul, tehnologii si optiuni.

 

Producatorul reprezinta acel detaliu care iti ofera incredere intr-un produs anume, iar atunci cand vine vorba despre hote, Faber reprezinta de departe cea mai inspirata alegere pe care o poti face, cel putin din acest punct de vedere.

Faber este prima companie care a produs o hota, iar asta se intampla 1958. Compania exista insa din 1955, iar dezvoltarea sa a fost accelerata in urma succesului pe care prima hota din plexiglas l-a avut. In 1963 a produs si prima hota de aspiratie, iar odata cu trecerea timpului s-a dezvoltat tot mai mult, ajungand ca astazi sa fie un nume rasunator pe piata hotelor de orice tip.

Conform statisticilor, in Italia de astazi, o hota din doua este realizata de Faber, ceea ce poate spune multe despre calitatea acestor electrocasnice, precum si despre increderea pe care utilizatorii obisnuiti o au in brandul Faber.

Hotele de la Faber beneficiaza de toata aceasta apreciere pe buna dreptate. Nu doar ca sunt realizate de catre un producator cu experienta, ci totodata impresioneaza cu o serie de caracteristici si tehnologii inovative pe care nu le vei regasi la alte hote de pe piata.

Experienta adunata in cei peste 60 de ani de cand Faber activeaza in acest domeniu i-a ajutat sa dezvolte tehnologii si functionalitati care au eficientizat functionarea hotelor produse. Astfel, atunci cand iti propui achizitia unei hote de cea mai buna calitate, ar trebui sa incepi cu verificarea ofertei de hote Faber de pe Demax.ro!

4 motive pentru a-ti achizitiona o hota de la Faber

Hotele de la Faber sunt apreciate pentru performantele pe care le ofera precum si pentru tehnologiile de care dispun. Per total, exista o multime de motive pentru care merita sa-ti achizitionezi o hota de la Faber, iar in randurile urmatoare iti vom prezenta 4 dintre cele mai importante motive pentru a-ti cumpara o astfel de hota:

Hotele de la Faber sunt foarte silentioase

Zgomotul reprezinta un criteriu important de alegere al hotelor. Toata lumea isi doreste o hota cat mai silentioasa, iar o hota Faber se poate dovedi a fi cea mai buna alegere. Hotele produse de Faber beneficiaza de tehnologia unica SIL-K ACT care injumatateste zgomotul perceput de catre utilizator.

Practic, tehnologia Sil-K presupune utilizarea unui microfon care are rolul de a inregistra zgomotul produs de catre hota, pentru ca mai apoi sa fie generata o forma de unda opusa cu ajutorul unui controler electronic. Astfel, zgomotul initial este anulat.

Hotele de la Faber sunt economice

Un alt criteriu de alegere al electrocasnicelor este reprezentat de clasa energetica. Ei bine, acest detaliu conteaza si atunci cand achizitionezi o hota, iar sfatul nostru este sa optezi pentru o hota cu o clasa energetica superioara.

Hotele de la Faber sunt prietenoase cu natura si fac economie de energie electrica, avand o clasa energetica foarte buna. Folosesc tehnologia de iluminare cu LED si au motoare fara perii, obtinandu-se astfel clasificarea A++.

Filtrarea este excelenta

O hota buna trebuie sa dispuna de un sistem de filtrare cat mai eficient. Iar hotele de la Faber se prezinta excelent, chiar si din acest punct de vedere.

Acestea sunt dotate cu o tehnologie inovativa care elimina peste 95% dintre mirosuri. Puterea de filtrare este mult mai mare decat in cazul hotelor obisnuite, iar cele doua straturi de material filtrant cu pori de diferite dimensiuni si cu concentratii de carbon activ isi fac treaba de minune.

De asemenea, intretinerea se face foarte usor, mai ales ca materialul de filtrare poate fi spalat in masina de spalat vase.

Faber pune accent pe siguranta

Iar in final, cel de-al 4-lea motiv pentru care ar trebui sa ai in vedere oferta de hote de la Faber este siguranta!

Totul este sub control cu Faber! Ai la dispozitie sistemul inteligent PROTECH cu ajutorul caruia vei putea monitoriza functionarea electrocasnicelor cu usurinta. Iar atunci cand apar anumite probleme, sistemul te va avertiza in cel mai scurt timp posibil.

Acestea fiind spuse, descopera oferta de hote de la Faber de pe Demax.ro si alege-o pe aceea care te atrage cel mai mult!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea