Stiinta & Tehnologie

#afi palace cotroceni #targ auto de florii #expomall auto megafun

Expomall Auto MEGAfun sau Targul Auto de Florii

Targul Auto de Florii se deschide astazi in parcarea exterioara a AFI PALACE Cotroceni. Evenimentul auto al primaverii va fi deschis incepand de astazi si pana duminica, 28 Martie, in parcarea exterioara a celui mai vizitat centru comercial din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni.

Expo Mall Auto MEGAfun, primul eveniment comercial din domeniul auto organizat si promovat sub brandul ExpoMall, ofera bucurestenilor interesati de achizitia unui automobil posibilitatea de a vedea, testa si compara ofertele dealerilor celor mai importante marci auto de pe piata romaneasca.

Pe mai multe mii de metri patrati, in parcarea afi palace cotroceni din B-dul Vasile Milea, vor putea fi admirate, pe toata durata weekend-ului de Florii, ultimele modele BMW, Chevrolet, Citroen, Hyundai, Ford, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Skoda, Suzuki si Volvo.

Reprezentantii marcilor isi asteapta vizitatorii cu cele mai noi promotii si oferte, fiind gata sa raspunda celor interesati la toate intrebarile, inclusiv la cele legate de Programul Rabla si la posibilitatile pe care acesta le ofera celor care doresc sa renunte la vechiul automobil si sa achizitioneze unul nou in conditii financiare cat mai avantajoase.

expomall auto megafun reprezinta un concept nou in domeniul expozitiilor de profil, locatia aleasa, perfect adaptata perioadei actuale, oferind firmelor auto posibilitatea de a-si promova oferta in imediata apropiere a uneia dintre cele mai cautate destinatii de shopping din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea