Stiinta & Tehnologie

# lansare iphone 5 #telefon #apple #smartphone #iphone 5

Estimare: Apple va lansa noul iPhone 5 in vara viitoare

Analistul Gene Munster de la Piper Jaffray a scris, intr-o nota adresata investitorilor, ca estimeaza ca Apple va lansa urmatoarea generatie de smartphone-uri Iphone in vara anului viitor. Si acest analist estimeaza ca iPhone 5 va beneficia de un design diferit de ceea ce ofera in acest moment Apple pentru gama sa de telefoane, scrie CNET.

Noul iPhone 5 de la Apple ar trebui sa beneficieze de o redesenare totala, cu alte cuvinte sa arate cu totul altfel decat generatia 4 a terminalului companiei. Cel putin asta spune analistul care mai estimeaza si ca Apple nu va produce, in 2012, mai multe versiuni de iPad, asa cum se speculeaza de la o vreme. Apple va lansa pe piata anul viitor un singur model de iPad, a treie generatie a tabletei de succes de la Apple.

Referitor la vanzari, se pare ca in cel mai pesimist scenariu, potrivit analizei lui Gene Munster, Apple va comercializa pana in 2013 142 de milioane de iphone-uri, iar in cel mai optimist scenariu, 162 de milioane de unitati, caz in care veniturile sale ar creste cu 35%. Despre iPad 3 , analistul spune ca va ramane in linia de design actuala, dar device-ul va beneficia de un upgrade al display-ului ( Retina Display).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea