Stiinta & Tehnologie

#monitorizare auto #interfata ic #epson

Epson dezvolta o interfata IC de monitorizare auto

Seiko Epson Corporation lanseaza o noua interfata IC analog cu patru canale video pentru aplicatiile destinate industriei auto, S2D13P04.

Noua interfata IC poate combina imagini surprinse din diferite parti ale autoturismului pentru a eliminarea "punctele moarte", sporind siguranta in trafic. Echipat cu decodoarele NTSC/PAL, interfata S2D13P04 poate fi conectata la patru camere video analog, realizand, in prezent, decodarea semnalului din cele patru canale.

Imaginile surprinse de fiecare camera sunt sincronizate intr-un semnal digital continuu, cu numar stabil de cadre pe secunda. De asemenea, datorita celor patru decodoare, costurile sistemului sunt diminuate prin reducerea numarului total de componente necesare.

Printre specificatiile interfetei IC se numara: intrare video, intrare video analog pe patru canale, patru decodoare NTSC/PAL integrate, iesire video, iesire video digitala pe un singur canal, compatibil cu standardele 8-bit YUV422 si ITU-R BT.656, plus o rezolutie si frecventa de 720 x 480i cu 30 fps (in modul NTSC intercalat) sau 640 x 480p la 30 fps (in modul NTSC progresiv).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare