Stiinta & Tehnologie

#craciun #cadou #bunici #telefon

Emporia Talk Premium - telefonul perfect pentru cei in varsta

Odata cu intrarea in luna decembrie, luna cadourilor si a celei mai importante sarbatori de iarna , si anume Craciunul, incepem sa cautam cadoul potrivit pentru fiecare. Daca ne gandim la cadouri practice , dupa care la bunici, ocolim cu desavarsire ideea ca le-am putea cumpara un telefon mobil.

Butoane multe si minuscule, ecran mic, fel si fel de accesorii si funcii, cu sigurnanta pentru unii dintre ei acesta ar fi un pas catre domeniul SF-ului. Dar nu si de acum, pentru ca pe piata si-a facut aparitia Emporia Talk Premium, un telefon simplist creat special pentru persoanele de peste 50 de ani.

Specificatii tehnice

Telefonul nu este unul foarte subtire si are un aspect simplu si compact. Functiile terminalului sunt destul de limitate: apelare vocala, mesaje text si alarma. Talk Premium mai are si o mica lanterna LED, plus o multime de butoane mari si caractere usor de citit.

Terminalul masoara 123 x 58 x 17 mm, ecranul vine cu afisaj portocaliu – o culoare foarte usor de vizualizat de catre persoanele cu probleme de vedere - un difuzor extrem de puternic (si daca difuzorul nu arata ca ar fi suficient, atunci aflati ca telefonul este compatibil si cu aparatele auditive) si butoane laterale pentru meniuri.

Durata de viata a bateriei este destul de impresionanta, aceasta rezistand pana la 180 de ore in modul de asteptare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea